> agenda

Agenda

24 maart 2021, 18:15 uur

sobere maaltijd

Doopsgezinde Gemeente Haarlemmermeer

Stem in de Stad zet zich in voor kwetsbare mensen die het moeilijk hebben, in nood zijn en die niet altijd gehoord of gezien worden. www.stemindestad.nl . Het bedrag dat u uitspaart door alleen soep te eten, doneert u aan een goed doel, dit jaar het Aanloopcentrum van Stem in de Stad. IBAN NL34 TRIO 0254656242, Stem in de Stad te Haarlem. De inleiding is te volgen via YouTube en kerkTV op de gebruikelijke kanalen:
https://www.hjoannesdedoper.nl/soberemaaltijd (linkt automatisch door naar YouTube)
U kunt via WhatsApp chat functie vragen stellen aan de spreker of uw mening geven. Die worden dan meteen in de uitzending getoond en besproken. App naar: 023-5638145-. (Appen naar dit 023 nummer werkt echt.)     Bij de organisatie is rekening gehouden met de noodzaak tot afschalen vanwege Corona maatregelen. Aanmelden uiterlijk 18 maart 2021 bij de Doopsgezinde Kerk:  jenddegroot@hotmail.com, tel 06 54 304 254.
1.   Naam/ Telefoonnummer/ Emailadres meldt zich aan met ………. perso(o)n(en)
2.    Als de Corona maatregelen op 24 maart dit toestaan, kom ik naar mijn kerkplek om daar mee te doen aan de Sobere Maaltijd. Maar als de maatregelen dit niet toestaan, wil ik graag de soep thuis ontvangen. Woonadres mét postcode doorgeven.
3.    Ik heb al besloten dat ik thuis via internet mee doe met de Sobere Maaltijd en wil de soep graag thuis ontvangen. Woonadres mét postcode doorgeven.
4.    Ik heb al besloten dat ik niet naar een kerkplek kom om deel te nemen aan de Sobere Maaltijd. Ik doe thuis via internet mee met de Sobere Maaltijd en zorg zelf voor soep. U mág zich aanmelden, maar het hoeft niet.
Voor actuele informatie over deze en andere activiteiten van de Raad van Kerken: www.kerkeninhoofddorp.nl


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Haarlemmermeer
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl