> agenda

Agenda

 
23 augustus 2019, 20:30 uur

Welkom in niemandsland, waar niemand zeker is.

De Lichtkring, Hoofddorp

We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.
De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg (In Hoofddorp eerder te zien geweest in het Oude Raadhuis). Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

                              ‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’
Ekaterina Levental studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en harp aan de conservatoria van Enschedé, Detmold (Duitsland) en Rotterdam. Ze werkt als performer met diverse theater-, opera- en dansgezelschappen, in binnen en buitenland. Daarnaast maakt ze deel uit van Duo Bilitis, dat diverse internationale prijzen won. De Grens is de tweede in een serie solo muziektheater voorstellingen door Ekaterina Levental, gemaakt in samenwerking met regisseur/vormgever Chris Koolmees. Deze serie behandelt relevante actuele thema’s en wordt gemaakt voor een breed publiek. De toegang is gratis, er is een collecte aan de uitgang.


Terug
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Haarlemmermeer
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl